Rhodos

Rhodos is een prachtig Grieks eiland waar jaarlijks vele Nederlands naar op vakantie gaan. Na Kreta is het een erg populaire bestemming waar zelfs voor de meeste ervaren vakantiegangers nog altijd wat te beleven is.

Een prachtige omgeving en een vriendelijke sfeer maken Rhodos een vakantiebestemming waar iedereen eens moet zijn geweest. De culture waarde zijn behouden en de faciliteiten zijn bijzonder goed. Zo kunt u genieten van een welverdiende vakantie in de warme Griekse zon.

Vliegtickets naar Rhodos zijn te boeken via verschillende reisaanbieders. Toch is het aan te raden om een complete reis te boeken om gebruik te maken van de riante kortingen. Of u nou gebruik maakt van vroeg boek korting, een last minute of een all inclusive aanbieding. Een vakantie naar Rhodos is goed betaalbaar en het geld absoluut waard.

Daarnaast kent Rhodos een groot aanbod van hotels met diverse faciliteiten. Voor zowel jongeren, ouderen, families, gezinnen als stelletjes is dit eiland een uiterst geschikte bestemming om te genieten van een heerlijke temperatuur en een waanzinnige zonvakantie.