Kos

Voor iedereen die naast zon, zee en strand ook graag genieten wilt van de omgeving is Kos een absolute aanrader. Dit prachtige Griekse eiland biedt naast een ruim assortiment aan hotels vele bezienswaardigheden en trekpleisters.  Wil je graag uitgaan dan is Kos ook uiterst geschikt. Het eiland kent een groot aantal restaurants, cafés, discotheken, bars en clubs. Daarnaast is dit eiland ook uiterst geschikt voor het beoefenen van watersporten.

Last minute op nog geen 4 uur vliegen
Op slechts 4 uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport ben je al op het vliegveld van Kos. Met de verschillende last minute aanbiedingen is het mogelijk om morgen al te genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.

Bezienswaardigheden
Kos kent vele bezienswaardigheden voor jong en oud. Met pittoreske dorpjes en levendige steden vol handel kunt u hier heerlijk genieten van een compleet andere omgeving. De rust en gastvrijheid straalt van het prachtige eiland af. Daarnaast kent het oude eiland verschillende bezienswaardigheden als kastelen, kerken en monumenten.

Temperatuur Kos
Vrijwel het gehele jaar door kent Kos een lekkere temperatuur waardoor het goed toeven is. Zo is de gemiddelde temperatuur in januari rond de 15 graden en in juli rond de 32 graden. Ook buiten het hoogseizoen kunt u hier dus prima op vakantie gaan en tevens gebruik maken van voordelige aanbiedingen en de scherpste prijs van uw vliegtickets naar Kos.