Hotels

Wanneer je op vakantie gaan naar Griekenland wil je uiteraard verblijven in een mooi hotels die voldoet aan je wensen. Als één van de populairste vakantiebestemmingen kent Griekenland een enorm aanbod van hotels. Zo is er altijd iets te vinden wat bij jou past. Je moet dan uiteraard eerst bepalen wat jij belangrijk vindt in je keuze.

Belangrijke keuzes die je kunt overwegen:
– Waar moet het hotel liggen? In het centrum of juist afgelegen? Dicht bij het strand?
– Wat voor faciliteiten moet het hotel hebben?
– Op welke doelgroep moet het hotel gericht zijn? (Gezinnen, Families, Stelletjes, Ouderen)
– Vind je de prijs het belangrijkste of ga je meer voor kwaliteit?

Waanzinnig aanbod van hotels
Door het enorme aanbod is het lastig om een keuze te maken. Zorg er daarom voor dat je 3 harde eisen stelt waar je hotel aan moet voldoen. Bijvoorbeeld: Dicht bij het strand, Gericht op gezinnen en mag maximaal 500 euro per week kosten. Met een duidelijke selectiecriteria is het makkelijker beslissen. Uiteraard zijn de foto’s vervolgens erg belangrijk voor je beeldvorming van het hotel. Kijk daarnaast ook naar recensies en de mening van gasten die er al eens zijn geweest.

Griekse eilanden
Wanneer u graag een vakantie boekt op één van de prachtige eilanden van Griekenland dan is de keuze een stuk eenvoudiger. Hoewel ook hier een aanzienlijk aanbod van hotels is beperk je, je hier toch tot één eiland. Op zowel de eilanden Kreta, Rhodos, Kos,  Corfu en Zakynthos zijn goede en betaalbare hotels te vinden. Een goedkope vakantie in een goed hotel is in Griekenland gewoon mogelijk!